Suzuki 800 Intruder Club & Forum
Welcome to suzuki800 Intruder forum

A UK Site Dedicated To The Suzuki C800, VL800, VX800, VZ800, VS800, C50, M50, Intruder / Boulevard / Marauder.

You will need to register before all the area's become visible, before doing so please enter & read the first thread in the Introductory area

It will only take a minute to register & it would be great to have you on board
This is a free to access and use site.

Suzuki 800 Intruder Club & Forum

A UK Site Dedicated To The Suzuki C800, VL800, VX800, M800, VZ800, VS800, C50, M50 Model Intruder / Boulevard / Marauder
 
HomePublicationsRegisterLog in

Share
 

 con rod problem

Go down 
AuthorMessage
mo800
Member
mo800


con rod problem Empty
PostSubject: con rod problem   con rod problem Icon_minitimeSat Dec 22, 2018 7:55 pm

Hi   
Just bought vz800 (1997) to turn it into a bobber style,after taking the engine out and finding out what a mess the instant gasket glue has done. I have found that both con rods have the same number 2s on them? is this a problem and the main bearing shell tabs are on the right side and not on the left side and been grind off to fit.
Back to top Go down
mo800
Member
mo800


con rod problem Empty
PostSubject: Re: con rod problem   con rod problem Icon_minitimeSun Dec 23, 2018 9:49 am

mo800 wrote:
Hi   
Just bought vz800 (1997) to turn it into a bobber style,after taking the engine out and finding out what a mess the instant gasket glue has done. I have found that both con rods have the same number 2s on them? is this a problem and the main bearing shell tabs are on the right side and not on the left side and been grind off to fit.
looks like i got a bit wrong in the description saying main bearings when should of been conrod big end shells tab.
Back to top Go down
mo800
Member
mo800


con rod problem Empty
PostSubject: Re: con rod problem   con rod problem Icon_minitimeMon Dec 24, 2018 10:22 pm

Help please does it matter if the con rods have the same number on both,as both have number 2 on. Thank you.
Back to top Go down
peardrop3
Very Valued VIP Member
peardrop3


con rod problem Empty
PostSubject: Re: con rod problem   con rod problem Icon_minitimeTue Dec 25, 2018 10:24 am

Should be the same.
Back to top Go down
mo800
Member
mo800


con rod problem Empty
PostSubject: Re: con rod problem   con rod problem Icon_minitimeTue Dec 25, 2018 8:38 pm

Do you mean 1 and 2 being the same,or 2 and 2 are the same,
 Cheers merry christmas.
Back to top Go down
Sponsored content




con rod problem Empty
PostSubject: Re: con rod problem   con rod problem Icon_minitime

Back to top Go down
 
con rod problem
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Problem with Power Cord
» How can i fix a priming problem?
» Snapper Transaxle Problem?
» PS3 Master account problem
» SD 2100 switches off by itself... battery problem?

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Suzuki 800 Intruder Club & Forum :: The Garage :: Engine, Gears & clutch Maintanance-
Jump to:  
Slide Show
A random selection of suzuki800.com member bikes.
Latest topics
» First post from Arnold in Idaho
con rod problem Icon_minitimeby stingray Today at 7:06 pm

» register logon - C'mon in and say hello - I think
con rod problem Icon_minitimeby stingray Today at 7:03 pm

» SAYING HELLO FROM WINNIPEG, MANITOBA
con rod problem Icon_minitimeby Takkyu Fri Jun 21, 2019 5:33 pm

» Hello! This is Ed from Wash.,DC
con rod problem Icon_minitimeby Takkyu Fri Jun 21, 2019 5:32 pm

» Hiyas
con rod problem Icon_minitimeby Takkyu Fri Jun 21, 2019 5:31 pm

» Newbie
con rod problem Icon_minitimeby peardrop3 Fri Jun 21, 2019 5:30 pm

» Hello
con rod problem Icon_minitimeby Takkyu Fri Jun 21, 2019 5:29 pm

» Ratchet noise from under tank.
con rod problem Icon_minitimeby goshhub Fri Jun 14, 2019 11:39 pm

» First Time Ever Saw Mr Green
con rod problem Icon_minitimeby ArnoldinIdaho Fri Jun 14, 2019 9:51 pm

» Hi new here...
con rod problem Icon_minitimeby OldManYam Tue Jun 04, 2019 10:10 pm

» Hello from Bulgaria
con rod problem Icon_minitimeby OldManYam Tue Jun 04, 2019 10:08 pm

» Hello from Ipswich
con rod problem Icon_minitimeby OldManYam Tue Jun 04, 2019 10:07 pm

» VZ800 Charging issue
con rod problem Icon_minitimeby peardrop3 Mon Jun 03, 2019 2:03 pm

» Hello from Calgary Alberta CANADA
con rod problem Icon_minitimeby peardrop3 Sun Jun 02, 2019 4:55 pm

» Hi from South Wales
con rod problem Icon_minitimeby Takkyu Mon May 27, 2019 3:35 pm

» Tailbone pain after 100 miles on stock seat.
con rod problem Icon_minitimeby ardie Sun May 26, 2019 6:54 pm

» My 2013 M50
con rod problem Icon_minitimeby ardie Sun May 26, 2019 6:50 pm

» Brake lever!
con rod problem Icon_minitimeby Shrek Sun May 26, 2019 1:45 pm

» Brake lever!
con rod problem Icon_minitimeby Shrek Sun May 26, 2019 1:29 pm

» Hi from Calgary, Alberta, Canada! (2000 Maurader VZ800)
con rod problem Icon_minitimeby Takkyu Sat May 25, 2019 8:36 pm

Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password